Köp- och leveransvillkor

Minimiorder

Minimiorder är 300 kr inklusive moms.
 

Priser

Moms ingår i priset med  25%.
 

Betalningsalternativ

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ. Se https://checkout.klarna.com/legal/swe/sv-se/generic.html (Länken öppnas i nytt fönster) för kompletta villkor gällande Klarna Checkout.
 

Leveranstid

Normal leveranstid är mellan 3 och 5 dagar.

 

Leveranssätt

Vi skickar beställningen som postpaket.

 

Leveranser

Vi leverar varor enbart inom Sverige.

 

 

Frakt

Överstiger Din order 500 kronor bjuder vi på frakten. Under 500 kronor debiterar vi en fraktkostnad på 39 kronor.

 

Reklamation 

Kontakta alltid oss om det är något fel på varan som Du köpt.

 

Returer

Vi tllämpar distanshandelslagen. Det innebär möjligheten att ångra Ditt köp inom 14 dagar från det att Du mottagit varorna. Varorna Du returnerar måste vara oanvända och förpackningen obruten. Du betalar själv returfrakten.

Kontakta oss innan Du returnerar varorna.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens  hantering,skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen